Veli Randevu Sistemi

Sayın Velilerimiz,

Sizler için okuldaki öğretmenlerimiz ile görüşme zamanı ayarlamak amacıyla okul randevu sistemi geliştirilmiştir. Okul internet siteleri üzerinde çalışan sistemde, okul idarecileri öncelikle öğretmenlerin randevu saatlerini ayarlayacaktır. Sizler, okul internet siteleri üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceksiniz. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye kadar sistem açık olacaktır. Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir. Sizler sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceğiniz gibi, aktif ve eski randevularınızı da görebilecek ve günü gelmemiş randevularınızı iptal edebileceksiniz.

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 19:32 - Görüntülenme: 15